ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՓԻԼԻՍՈՓԱՅԱԿԱՆ ԸՆԿԱԼՈՒՄԸ ՀԻՆ ՀՈՒՆԱՍՏԱՆՈՒՄ ԵՎ ՀՌՈՄՈՒՄ
DOI:
https://doi.org/10.46991/BYSU:E/2020.11.1.044Keywords:
տեխնե, պայդեյա, կալոկագատիա, կուլտուրա անիմի, Սոկրատես, Պլատոն, Ցիցերոն, ԽորենացիAbstract
Downloads
Published
2020-05-26
How to Cite
ՊԵՏՐՈՍՅԱՆ Ս. (2020). ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՓԻԼԻՍՈՓԱՅԱԿԱՆ ԸՆԿԱԼՈՒՄԸ ՀԻՆ ՀՈՒՆԱՍՏԱՆՈՒՄ ԵՎ ՀՌՈՄՈՒՄ. Բանբեր Երևանի համալսարանի. Փիլիսոփայություն, Հոգեբանություն, 11(1 (31), 44–54. https://doi.org/10.46991/BYSU:E/2020.11.1.044
Issue
Section
Articles
License
Copyright (c) 2020 Բանբեր Երևանի համալսարանի
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.