Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Բանբեր Երևանի համալսարանի. Փիլիսոփայություն, Հոգեբանություն
Home
Հանդեսի մասին
Հանդեսի մասին
Խմբագրակազմ
Գաղտնիության մասին հավաստագիր
Կապ
Ընթացիկ համարը
Գրախոսում
Գրապահոց
Ազատ հասանելիություն
Էթիկայի կանոններ
Հրատարակիչ
ԵՊՀ
ԵՊՀ Հրատարակչական Քաղաքականությունը
ԵՊՀ Գիտական Ամսագրեր
Որոնել
Գրանցում
Մուտք
Գլխավոր
/
Արխիվներ
/
Vol. 5 No. 1 (13) (2014)
Vol. 5 No. 1 (13) (2014)
DOI:
https://doi.org/10.46991/BYSU:E/2014.5.1
Published:
2014-03-26
Articles
ՆՈՐԱՍՏԵՂԾԱԿԱՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՁԵՎԱՎՈՐՄԱՆ ԽՆԴԻՐՆԵՐԻ ՍՈՑԻԱԼ-ՓԻԼԻՍՈՓԱՅԱԿԱՆ ՎԵՐԼՈՒԾՈՒԹՅՈՒՆ
Վալերի Միրզոյան
3-18
PDF
ԼՈՒՍԱՎՈՐՈՒԹՅՈՒՆԸ ՈՐՊԵՍ ԿԱԶՄԱՔԱՆԴՈՂ ԲՆԵՐԵՎՈՒԹԱԲԱՆՈՒԹՅՈՒՆ
Աշոտ Ոսկանյան
19-32
PDF
ԱՌՕՐԵԱԿԱՆՈՒԹՅՈՒՆԸ ՈՐՊԵՍ ՀՈԳԵՎՈՐԻ ՁԵՎԱՎՈՐՄԱՆ ՍՈՑԻՈՄՇԱԿՈՒԹԱՅԻՆ ՄԻՋԱՎԱՅՐ
Արման Ղարագուլյան
33-42
PDF
Գիտակցության խնդրի վերաբերյալ մետաֆիզիկական մոտեցումների համեմատական վերլուծություն
Ռուբեն Նաղդյան
43-54
PDF
ՍԵՐՈՒՆԴՆԵՐԻ ՏՐԱՆՍԳԵՆԵՐԱՑԻՈՆ ԿԱՊԵՐԻ ՖԵՆՈՄԵՆԸ
Սյուզան Սարգսյան
55-60
PDF
ԱՌՈՂՋՈՒԹՅԱՆ ՀՈԳԵԲԱՆՈՒԹՅԱՆ ԱՐԴԻ ՎԻճԱԿՆ ՈՒ ԽՆԴԻՐՆԵՐԸ
Աննա Հակոբջանյան
61-69
PDF
«ՏԵՍԱԿԱՆ ԵՎ ԿԻՐԱՌԱԿԱՆ ՀՈԳԵԲԱՆՈՒԹՅԱՆ ԱՐԴԻ ՀԻՄՆԱԽՆԴԻՐՆԵՐԸ» (IV միջազգային գիտաժողով)
Հրանտ Ավանեսյան
70-73
PDF
issn
Banber Erevani hamalsarani. P'ilisop'ayut'yun, hogebanut'yun.
E - ISSN
:
2738-2621
P - ISSN
:
1829-4553
Լեզու
English
Русский
Armenian
Information
Հետազոտողների համար
For Authors
For Librarians
Կատարեք Ներկայացում
Կատարեք Ներկայացում